Blog

Νέα ιστοσελίδα για την "ΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"

 • 06/02/2024

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας ολοκλήρωσε επιτυχώς ένα ακόμα απαιτητικό project: την δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών κηπουρικής "ΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ".

Νέα ιστοσελίδα για την Enterprise Rent-A-Car North Macedonia

 • 06/12/2023

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας ολοκλήρωσε επιτυχώς ένα ακόμα απαιτητικό project: την δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της Enterprise Rent-A-Car για τη Βόρεια Μακεδονία. Η νέα ιστοσελίδα προσφέρει μια ευέλικτη, αποτελεσματική και εύχρηστη online εμπειρία κρατήσεων αυτοκινήτων, ενσωματώνοντας παράλληλα τις καλύτερες πρακτικές SEO.

Νέα ιστοσελίδα για την Enterprise Rent-A-Car Montenegro

 • 25/06/2023

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα ακόμα απαιτητικό project: την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της Enterprise Rent-A-Car στο Μαυροβούνιο.

Νέα ιστοσελίδα για την Enterprise Rent-A-Car Bosnia and Herzegovina

 • 07/05/2023

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα ακόμα απαιτητικό project: την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της Enterprise Rent-A-Car στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

Νέα ιστοσελίδα για την Enterprise Rent-A-Car Cyprus

 • 08/01/2023

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα ακόμα απαιτητικό project: την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της Enterprise Rent-A-Car στην Κύπρο.

Γιατί είναι σημαντικό το Link Building;

 • 10/10/2022

Η δημιουργία links / συνδέσμων στην ιστοσελίδα σας (link building) είναι σημαντική επειδή σας βοηθά να κατατάξετε τον ιστότοπό σας υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Τι είναι το Sitemap (Χάρτης Ιστοτόπου)? (Και γιατί πρέπει και πώς θα δημιουργήσετε ένα)

 • 18/09/2022

Το sitemap (Χάρτης Ιστοτόπου) αποτελεί σημαντικό μέρος της αρχιτεκτονικής ενός ιστότοπου. Και αν κατασκευάζετε έναν νέο ιστότοπο, είναι ζωτικής σημασίας να σχεδιάσετε ένα. Αλλά τι είναι ένας χάρτης ιστοτόπου; Πώς βοηθά τους ανθρώπους να πλοηγηθούν στον ιστότοπό σας; Σε αυτή τη δημοσίευση θα εμβαθύνουμε στο τι είναι και γιατί έχουν σημασία.

Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία Novitech Systems

 • 02/08/2022

Η εταιρεία NOVITECH SYSTEMS δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στο χώρο της κατασκευής εξαρτημάτων βαρέως τύπου για τέντες.

Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής διαχείρισης φωτογραφικού αρχείου PhotoDesk στο πρακτορείο φωτορεπορτάζ NDPPHOTO

 • 14/07/2022

Το πρακτορείο φωτορεπορτάζ NDPPHOTO (www.ndpphoto.gr), ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα στην Ελλάδα, επέλεξε την εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφικού αρχείου PhotoDesk που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας, για την αρχειοθέτηση και διάθεση των φωτογραφιών του στους συνδρομητές του. Όλο το αρχείο φωτογραφιών μεταφορτώθηκε στη νέα εφαρμογή και είναι πλέον πλήρως λειτουργικό και διαθέσιμο στους συνδρομητές του πρακτορείου.

Τι είναι το RPV (Revenue Per Visitor - Έσοδα ανά επισκέπτη)

 • 15/04/2022

Το Revenue Per Visitor (RPV) είναι ένας δείκτης που μετράει το χρηματικό ποσό που δημιουργείται κάθε φορά που ένας πελάτης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Υπολογίζεται διαιρώντας τα συνολικά έσοδα (revenue) με τον συνολικό αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπό σας και είναι μια μέθοδος εκτίμησης της αξίας κάθε επιπλέον επισκέπτη.

Τι είναι το conversion (μετατροπή);

 • 23/03/2022

Ένα conversion (μετατροπή) πραγματοποιείται όταν ένας χρήστης ολοκληρώνει κάποια προκαθορισμένη ενέργεια στον ιστότοπο σας. Τα conversions δεν χρειάζεται να συνδέονται μόνο με χρηματικούς στόχους (αγορά προϊόντος, υπηρεσίας κλπ). Παραδείγματα conversions είναι όταν ένας χρήστης ολοκληρώνει μια παραγγελία, κάνει κλικ σε ένα κουμπί, υποβάλλει μια φόρμα επικοινωνίας - δημιουργίας δυνητικών πελατών, φτάνει σε μια συγκεκριμένη σελίδα ή ολοκληρώνει οπο...

Τι είναι το conversion rate και γιατί είναι σημαντικό για την ιστοσελίδα σας

 • 03/03/2022

Ένα conversion πραγματοποιείται όταν ένας επισκέπτης ολοκληρώνει μια επιθυμητή ενέργεια στον ιστότοπο σας, όπως την πραγματοποίηση μιας αγοράς ή τη συμπλήρωση μιας φόρμας επικοινωνίας. Κάθε επιχειρηματικός ιστότοπος έχει δημιουργηθεί για να δημιουργεί conversions (μετατροπές). Οι ιστότοποι και οι εφαρμογές web έχουν συχνά πολλά conversions και το κάθε conversion έχει το δικό του conversion rate.

Νέα ιστοσελίδα για το κέντρο Λόγος Έργο Νόηση

 • 01/02/2022

Η νέα ιστοσελίδα του κέντρου Λόγος Έργο Νόηση είναι πλέον πλήρως λειτουργική και διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.logosergonoisi.gr

Τί είναι το bounce rate

 • 12/01/2022

Τι είναι το ποσοστό bounce rate (ποσοστό εγκατάλειψης);

Είναι η ιστοσελίδα σας σχεδιασμένη για να παρέχει την βέλτιστη εμπειρία χρήσης;

 • 15/09/2021

Οι οργανισμοί σήμερα επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας πελάτη σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας τους τόσο με τους υπάρχοντες όσο και με τους υποψήφιους πελάτες τους. Το πιο προφανές μέρος για να ξεκινήσετε είναι η διαδικτυακή παρουσία του brand σας. Ο ιστότοπος σας είναι η κατεξοχήν περιοχή όπου οι πελάτες σας βρίσκουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρετε. Εκεί μπ...

Τι είναι οι λέξεις-κλειδιά στην κατασκευή - προώθηση ιστοσελίδων;

 • 19/07/2021

Οι λέξεις-κλειδιά είναι ιδέες και θέματα που καθορίζουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Όσον αφορά το SEO, είναι οι λέξεις και οι φράσεις που εισάγουν οι χρήστες στις μηχανές αναζήτησης, που ονομάζονται επίσης "ερωτήματα αναζήτησης (search queries)". Εάν αποκωδικοποιήσετε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας — όλες τις εικόνες, βίντεο, ενότητες κ.λπ. — σε απλές λέξεις και φράσεις, αυτές είναι οι κύριες λέξεις-κλειδιά σας.

Νέα ιστοσελίδα για το συμβολαιογραφείο της Χριστιάνας Παπαχρήστου

 • 19/05/2021

Η νέα ιστοσελίδα του συμβολαιογραφείου της κας Χριστιάνας Παπαχρήστου είναι πλέον πλήρως λειτουργική και διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.papachristoupublicnotary.com

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης επέλεξε την εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφικού αρχείου Photodesk

 • 07/02/2021

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση της εφαρμογής διαχείρισης και αρχειοθέτησης φωτογραφικού αρχείου Photodek στο αρχαιολογικό μουσείο Νικόπολης. Η εφαρμογή Photodesk που αναπτύσσεται και υποστηρίζεται από την εταιρεία μας αποτελεί για περισσότερο από 15 χρόνια την επιλογή των μεγαλύτερων φωτογραφικών πρακτορείων, εφημερίδων, δημόσιων οργανισμών για την διαχείριση και αρχειοθέτηση του ψηφιακού τους υλικού.

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (Eshop) για το Greece Is των Καθημερινών Εκδόσεων

 • 08/11/2020

Οι εκδόσεις Greece Is παρουσιάζουν οδηγούς και συμβουλές για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας, όπως Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονος, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πελοπόννησος, Ρόδος, Κω-Νίσυρος, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Καστελόριζο.

Νέα ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο Natura Boutique Hotel Skopelos

 • 25/10/2020

To Νatura Boutique Hotel Skopelos σχεδιάστηκε από τον ιδιοκτήτη και αρχιτέκτονα Χάρη Καραμεσίνη (Liberty construction S.M.P.C) με τη φιλοδοξία να σας χαρίσει την υπέρτατη εμπειρία διαμονής σε ένα κατάλυμα που το κάλος του φυσικού τοπίου αντανακλά στην μινιμαλιστική αρχιτεκτονική που σέβεται την παράδοση των Σποράδων.

Επικοινωνία

Versus Software
Λευκών Ορέων 1 (2ος όροφος)
Άγιος Δημήτριος 17342
Αθήνα
Τηλ: (210) 9821788
Email
info@versus-software.gr
support@versus-software.gr
laravel
php
linux
amazon s3
jquery
nginx