Blog

Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία Novitech Systems

 • 02/08/2022

Η εταιρεία NOVITECH SYSTEMS δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στο χώρο της κατασκευής εξαρτημάτων βαρέως τύπου για τέντες.

Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής διαχείρισης φωτογραφικού αρχείου PhotoDesk στο πρακτορείο φωτορεπορτάζ NDPPHOTO

 • 14/07/2022

Το πρακτορείο φωτορεπορτάζ NDPPHOTO (www.ndpphoto.gr), ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα στην Ελλάδα, επέλεξε την εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφικού αρχείου PhotoDesk που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας, για την αρχειοθέτηση και διάθεση των φωτογραφιών του στους συνδρομητές του. Όλο το αρχείο φωτογραφιών μεταφορτώθηκε στη νέα εφαρμογή και είναι πλέον πλήρως λειτουργικό και διαθέσιμο στους συνδρομητές του πρακτορείου.

Τι είναι το RPV (Revenue Per Visitor - Έσοδα ανά επισκέπτη)

 • 15/04/2022

Το Revenue Per Visitor (RPV) είναι ένας δείκτης που μετράει το χρηματικό ποσό που δημιουργείται κάθε φορά που ένας πελάτης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Υπολογίζεται διαιρώντας τα συνολικά έσοδα (revenue) με τον συνολικό αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπό σας και είναι μια μέθοδος εκτίμησης της αξίας κάθε επιπλέον επισκέπτη.

Τι είναι το conversion (μετατροπή);

 • 23/03/2022

Ένα conversion (μετατροπή) πραγματοποιείται όταν ένας χρήστης ολοκληρώνει κάποια προκαθορισμένη ενέργεια στον ιστότοπο σας. Τα conversions δεν χρειάζεται να συνδέονται μόνο με χρηματικούς στόχους (αγορά προϊόντος, υπηρεσίας κλπ). Παραδείγματα conversions είναι όταν ένας χρήστης ολοκληρώνει μια παραγγελία, κάνει κλικ σε ένα κουμπί, υποβάλλει μια φόρμα επικοινωνίας - δημιουργίας δυνητικών πελατών, φτάνει σε μια συγκεκριμένη σελίδα ή ολοκληρώνει οπο...

Τι είναι το conversion rate και γιατί είναι σημαντικό για την ιστοσελίδα σας

 • 03/03/2022

Ένα conversion πραγματοποιείται όταν ένας επισκέπτης ολοκληρώνει μια επιθυμητή ενέργεια στον ιστότοπο σας, όπως την πραγματοποίηση μιας αγοράς ή τη συμπλήρωση μιας φόρμας επικοινωνίας. Κάθε επιχειρηματικός ιστότοπος έχει δημιουργηθεί για να δημιουργεί conversions (μετατροπές). Οι ιστότοποι και οι εφαρμογές web έχουν συχνά πολλά conversions και το κάθε conversion έχει το δικό του conversion rate.

Νέα ιστοσελίδα για το κέντρο Λόγος Έργο Νόηση

 • 01/02/2022

Η νέα ιστοσελίδα του κέντρου Λόγος Έργο Νόηση είναι πλέον πλήρως λειτουργική και διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.logosergonoisi.gr

Τί είναι το bounce rate

 • 12/01/2022

Τι είναι το ποσοστό bounce rate (ποσοστό εγκατάλειψης);

Είναι η ιστοσελίδα σας σχεδιασμένη για να παρέχει την βέλτιστη εμπειρία χρήσης;

 • 15/09/2021

Οι οργανισμοί σήμερα επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας πελάτη σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας τους τόσο με τους υπάρχοντες όσο και με τους υποψήφιους πελάτες τους. Το πιο προφανές μέρος για να ξεκινήσετε είναι η διαδικτυακή παρουσία του brand σας. Ο ιστότοπος σας είναι η κατεξοχήν περιοχή όπου οι πελάτες σας βρίσκουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρετε. Εκεί μπ...

Τι είναι οι λέξεις-κλειδιά στην κατασκευή - προώθηση ιστοσελίδων;

 • 19/07/2021

Οι λέξεις-κλειδιά είναι ιδέες και θέματα που καθορίζουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Όσον αφορά το SEO, είναι οι λέξεις και οι φράσεις που εισάγουν οι χρήστες στις μηχανές αναζήτησης, που ονομάζονται επίσης "ερωτήματα αναζήτησης (search queries)". Εάν αποκωδικοποιήσετε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας — όλες τις εικόνες, βίντεο, ενότητες κ.λπ. — σε απλές λέξεις και φράσεις, αυτές είναι οι κύριες λέξεις-κλειδιά σας.

Νέα ιστοσελίδα για το συμβολαιογραφείο της Χριστιάνας Παπαχρήστου

 • 19/05/2021

Η νέα ιστοσελίδα του συμβολαιογραφείου της κας Χριστιάνας Παπαχρήστου είναι πλέον πλήρως λειτουργική και διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.papachristoupublicnotary.com

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης επέλεξε την εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφικού αρχείου Photodesk

 • 07/02/2021

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση της εφαρμογής διαχείρισης και αρχειοθέτησης φωτογραφικού αρχείου Photodek στο αρχαιολογικό μουσείο Νικόπολης. Η εφαρμογή Photodesk που αναπτύσσεται και υποστηρίζεται από την εταιρεία μας αποτελεί για περισσότερο από 15 χρόνια την επιλογή των μεγαλύτερων φωτογραφικών πρακτορείων, εφημερίδων, δημόσιων οργανισμών για την διαχείριση και αρχειοθέτηση του ψηφιακού τους υλικού.

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (Eshop) για το Greece Is των Καθημερινών Εκδόσεων

 • 08/11/2020

Οι εκδόσεις Greece Is παρουσιάζουν οδηγούς και συμβουλές για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας, όπως Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονος, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πελοπόννησος, Ρόδος, Κω-Νίσυρος, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Καστελόριζο.

Νέα ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο Natura Boutique Hotel Skopelos

 • 25/10/2020

To Νatura Boutique Hotel Skopelos σχεδιάστηκε από τον ιδιοκτήτη και αρχιτέκτονα Χάρη Καραμεσίνη (Liberty construction S.M.P.C) με τη φιλοδοξία να σας χαρίσει την υπέρτατη εμπειρία διαμονής σε ένα κατάλυμα που το κάλος του φυσικού τοπίου αντανακλά στην μινιμαλιστική αρχιτεκτονική που σέβεται την παράδοση των Σποράδων.

Νέα δυναμική ιστοσελίδα για την εταιρεία HELLAS SAFETY MARINE

 • 15/09/2020

Η εταιρεία HELLAS SAFETY MARINE δραστηριοποιείται από το 1981 στούς τομείς της παροχής υπηρεσιών επιθεώρησης και της προμήθειας σωστικών μέσων και εξοπλισμού ασφαλείας / πυρασφάλειας για πλοία.

Ολοκληρώθηκε η παράδοση της εφαρμογής διαχείρισης πιστοποιητικών Certificate Manager στην Hellas Safety Marine

 • 08/07/2020

Η Hellas Safety Marine, εταιρεία που ειδικεύεται στην επιθεώρηση σωστικών μέσων πλοίων, επέλεξε την εφαρμογή Certificate Manager που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας για την διαχείριση των πιστοποιητικών ελέγχου που εκδίδει.

Κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας ενοικιάσεων σκαφών ZenSailing

 • 17/06/2020

Η ZenSailing, με έδρα την πανέμορφη και γραφική Πρέβεζα, με θέα και ιστιοπλοϊκό στίβο τα διάσημα νησιά του Ιονίου, με αγάπη για τη θάλασσα και την ιστιοπλοϊα, με το καταμαράν Lagoon 42 προσφέρει την απόλυτη άνεση ελευθερία χαλάρωση στα ονειρικά ελληνικά νησιά του Ιονίου με τους πανέμορφους κολπίσκους και τις καταγάλανες θάλασσες.

Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία εισαγωγών, εξαγωγών, φορτώσεων EF GRECA

 • 28/05/2020

Η EF GRECA δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών, εξαγωγών και φορτώσεων από το 1951. Παρέχει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στη μεταφορά, εκτελωνισμό και διακίνηση τηλεοπτικού και κινηματογραφικού εξοπλισμού.

Τι είναι το sitemap και γιατί το site σας το χρειάζεται

 • 20/02/2020

Sitemap ή χάρτης ιστότοπου όπως είναι η ελληνική μετάφραση είναι ένα αρχείο που περιλαμβάνει όλες τις σελίδες (urls) ενός ιστοτόπου και χρησιμεύει στην ενημέρωση της Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης για την οργάνωση του περιεχομένου του. Υπάρχουν δύο τύποι sitemap. Το sitemap που προορίζεται για τους crawlers των μηχανών αναζήτησης (όπως πχ το GoogleBot της Google) και οπτικός χάρτης ιστοτόπου (visual sitemap). Κάθε τύπος προορίζεται για δ...

Νέα δυναμική ιστοσελίδα για την εταιρεία εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων AUTO-KLS

 • 16/02/2020

Η AUTO-KLS είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Η δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εμπορία (αγορά & πώληση) μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Έχει στελεχωθεί με άτομα που έχουν εξειδίκευση στο αντικείμενο και μακρόχρονη εμπειρία. Προσφέρει αυτοκίνητα πολυτελή αλλά και μικρά όλων των ειδών.

Βελτιστοποίηση οργανικών αποτελεσμάτων (SEO) και πληρωμένη διαφήμιση (Google Ads)

 • 09/02/2020

Ο βασικός στόχος που θέλουμε να επιτευχθεί όταν εφαρμόζουμε τεχνικές βελτιστοποίησης SEO στην ιστοσελίδα μας είναι να επηρεάσουμε θετικά τη θέση της στις σελίδες εμφάνισης αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Αυτό απαιτεί υπομονή επιμονή και εξειδικευμένη εργασία και εφόσον αναφερόμαστε σε οργανική αναζήτηση, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η ιστοσελίδα μας θα καταταγεί άμεσα σε μια από τις πρώτες θέσεις. Ωστόσο σταδιακά...

Επικοινωνία

Versus Software
Λευκών Ορέων 1 (2ος όροφος)
Άγιος Δημήτριος 17342
Αθήνα
Τηλ: (210) 9821788
Email
info@versus-software.gr
support@versus-software.gr
laravel
php
linux
amazon s3
jquery
nginx