Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (Eshop) για το Greece Is των Καθημερινών Εκδόσεων

Οι εκδόσεις Greece Is παρουσιάζουν οδηγούς και συμβουλές για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας, όπως Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονος, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πελοπόννησος, Ρόδος, Κω-Νίσυρος, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Καστελόριζο.

Κατασκευάσαμε λοιπόν το ηλεκτρονικό κατάστημα για το Greece Is των εκδόσεων της "Καθημερινής" με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές που μας δόθηκαν. Η διαχείριση και ολοκλήρωση των πληρωμών έχει γίνει σε συνεργασία με τις πλατφόρμες της Τράπεζας Πειραιώς και του PayPal.

Responsive Design

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα ακολουθεί τις αρχές του Responsive Design, δηλαδή προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις των οθονών των επισκεπτών, είτε είναι υπολογιστής, είτε tablet, είτε κινητό.

SΕΟ Friendly - Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης

Το SEO (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας για τις Μηχανές Αναζήτησης) είναι μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία, που όμως έχει θεαματικά αποτελέσματα εφόσον γίνει σωστά και μεθοδικά από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Έχουμε αναπτύξει και συνεχώς εξελίσουμε τεχνικές βελτιστοποίησης On Site SEO, τις οποίες εφαρμόσαμε στην ιστοσελίδα ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη και ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε την ιστοσελίδα live εδώ

  • 08/11/2020
laravel
php
linux
amazon s3
jquery
nginx