Νέα ιστοσελίδα για το κέντρο Λόγος Έργο Νόηση

Η νέα ιστοσελίδα του κέντρου Λόγος Έργο Νόηση είναι πλέον πλήρως λειτουργική και διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.logosergonoisi.gr

Σκοπός του κέντρου είναι η αντικειμενική ενημέρωση των γονέων, η διάγνωση και η αντιμετώπιση των δυσκολιών που πιθανόν έχουν προκύψει στην ανάπτυξη, στην επικοινωνία, στην μάθηση, στην συμπεριφορά και την κοινωνικοποίηση, παιδιών & εφήβων.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση της ιστοσελίδας, στο εμπλουτισμένο περιεχόμενο, στον μοντέρνο της σχεδιασμό, τη φιλικότητα προς το χρήστη και τη βελτιωμένη δομή της.

Επιπλέον, η εικόνα της ιστοσελίδας είναι άψογα προσαρμοσμένη σε όλες τις συσκευές χάρη στο Responsive Design, την σύγχρονη τεχνοτροπία σχεδίασης που χρησιμοποιούμε σε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε. Οι χρήστες της ιστοσελίδας βλέπουν πάντα τη σωστή απεικόνισή της, ανεξάρτητα από τη συσκευή και το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιούν.

Η ιστοσελίδα έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να μπορεί να επιτύχει την υψηλότερη δυνατή κατάταξη στις λίστες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

  • 01/02/2022
laravel
php
linux
amazon s3
jquery
nginx