Νέα ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο Natura Boutique Hotel Skopelos

To Νatura Boutique Hotel Skopelos σχεδιάστηκε από τον ιδιοκτήτη και αρχιτέκτονα Χάρη Καραμεσίνη (Liberty construction S.M.P.C) με τη φιλοδοξία να σας χαρίσει την υπέρτατη εμπειρία διαμονής σε ένα κατάλυμα που το κάλος του φυσικού τοπίου αντανακλά στην μινιμαλιστική αρχιτεκτονική που σέβεται την παράδοση των Σποράδων.

Οι ανάγκες λοιπόν για μία σύγχρονη ιστοσελίδα προσαρμοσμένη πλήρως στις οδηγίες του πελάτη ήταν ο απαιτούμενος στόχος μας.

Responsive Design

Το design πρέπει να είναι Responsive, δηλαδή να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις των οθονών των επισκεπτών, είτε είναι υπολογιστής, είτε ταμπλέτα, είτε κινητό.

SΕΟ Friendly - Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης

Το SEO (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας για τις Μηχανές Αναζήτησης) είναι μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία, που όμως έχει θεαματικά αποτελέσματα εφόσον γίνει σωστά και μεθοδικά από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Έχουμε αναπτύξει και συνεχώς εξελίσουμε τεχνικές βελτιστοποίησης On Site SEO, τις οποίες εφαρμόσαμε στην ιστοσελίδα ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη και ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε την ιστοσελίδα live εδώ

  • 25/10/2020
laravel
php
linux
amazon s3
jquery
nginx