Νέα δυναμική ιστοσελίδα για την εταιρεία εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων AUTO-KLS

Η AUTO-KLS είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Η δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εμπορία (αγορά & πώληση) μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Έχει στελεχωθεί με άτομα που έχουν εξειδίκευση στο αντικείμενο και μακρόχρονη εμπειρία. Προσφέρει αυτοκίνητα πολυτελή αλλά και μικρά όλων των ειδών.

Οι προδιαγραφές του project ήταν σαφείς. Η AUTO-KLS ήθελε να αποκτήσει ένα μοναδικό σχεδιαστικά προσωπικό website για να χτίσει αποτελεσματικά το brand name της. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην χρηστικότητα ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρεί άμεσα το όχημα με τα χαρακτηριστικά που τόν ενδιαφέρουν.

Responsive Design

Το design πρέπει να είναι Responsive, δηλαδή να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις των οθονών των επισκεπτών, είτε είναι υπολογιστής, είτε ταμπλέτα, είτε κινητό.

Σύνδεση με car.gr & carwall.gr - Καταχώρηση αυτοκινήτων ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά

H AUTO-KLS δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Τα αυτοκίνητα πρέπει να καταχωρούνται μόνο μία φορά στο διαχειριστικό σύστημα της ιστοσελίδας και συγχρονίζονται αυτόματα με τις γνωστές ιστοσελίδες αυτικινήτων car.gr και carwall.gr. Έτσι μέ μία καταχώρηση, τα αυτοκίνητα εμφανίζονται: στην προσωπική ιστοσελίδα της AUTO-KLS, στο car.gr και στο carwall.gr! Χάρις στην εξειδικευμένη πλατφόρμα CarDesk που έχει αναπτύξει και υποστηρίζει η εταιρεία μας η διαχείριση των οχημάτων σας γίνεται πλέον εύκολα και γρήγορα με λίγα μόνο κλίκ.

Ταχύτητα

Το site πρέπει να είναι γρήγορο. Η ταχύτητα φορτώματος ενός site έχει κρίσιμη σημασία. Ένα γρήγορο site συμβάλει καθοριστικά τόσο στην καλή εμπειρία χρήσης όσο και στην υψηλή κατάταξη στις λίστες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

SΕΟ Friendly - Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης

Το SEO (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας για τις Μηχανές Αναζήτησης) είναι μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία, που όμως έχει θεαματικά αποτελέσματα εφόσον γίνει σωστά και μεθοδικά από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Έχουμε αναπτύξει και συνεχώς εξελίσουμε τεχνικές βελτιστοποίησης On Site SEO, τις οποίες εφαρμόσαμε στην ιστοσελίδα ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη και ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε την ιστοσελίδα live εδώ

  • 16/02/2020
laravel
php
linux
amazon s3
jquery
nginx