Νέα ιστοσελίδα για την Enterprise Rent-A-Car North Macedonia

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας ολοκλήρωσε επιτυχώς ένα ακόμα απαιτητικό project: την δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της Enterprise Rent-A-Car για τη Βόρεια Μακεδονία. Η νέα ιστοσελίδα προσφέρει μια ευέλικτη, αποτελεσματική και εύχρηστη online εμπειρία κρατήσεων αυτοκινήτων, ενσωματώνοντας παράλληλα τις καλύτερες πρακτικές SEO.

Ο Όμιλος Σφακιανάκη είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Enterprise Rent-A-Car για την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Η Enterprise Rent-A-Car επεκτείνεται σε όλο τον πλανήτη από το 1957. Σήμερα, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως, με περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια οχήματα σε λειτουργία.

Η νέα ιστοσελίδα που λανσαρίστηκε αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την ήδη ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας, καθώς και να αυξήσει τις online κρατήσεις. Με αυτή τη νέα προσθήκη, είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στην παροχή ακόμα καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες της Enterprise Rent-A-Car, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν τη Βόρεια Μακεδονία με ασφάλεια, άνεση και στυλ.

Δείτε την νέα ιστοσελίδα εδώ www.enterprise.mk

  • 06/12/2023
laravel
php
linux
amazon s3
jquery
nginx