Κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας ενοικιάσεων σκαφών ZenSailing

Η ZenSailing, με έδρα την πανέμορφη και γραφική Πρέβεζα, με θέα και ιστιοπλοϊκό στίβο τα διάσημα νησιά του Ιονίου, με αγάπη για τη θάλασσα και την ιστιοπλοϊα, με το καταμαράν Lagoon 42 προσφέρει την απόλυτη άνεση ελευθερία χαλάρωση στα ονειρικά ελληνικά νησιά του Ιονίου με τους πανέμορφους κολπίσκους και τις καταγάλανες θάλασσες.

Οι προδιαγραφές του project ήταν σαφείς. Η ZenSailing ήθελε να αποκτήσει ένα μοναδικό σχεδιαστικά website για να ενισχύσει αποτελεσματικά το brand name της.

Responsive Design

Η νέα ιστοσελίδα ακολουθεί τις αρχές του Responsive Design, δηλαδή προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις των οθονών των επισκεπτών, είτε είναι υπολογιστής, είτε tablet, είτε κινητό.

SΕΟ Friendly - Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης

Το SEO (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας για τις Μηχανές Αναζήτησης) είναι μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία, που όμως έχει θεαματικά αποτελέσματα εφόσον γίνει σωστά και μεθοδικά από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Έχουμε αναπτύξει και συνεχώς εξελίσουμε τεχνικές βελτιστοποίησης On Site SEO, τις οποίες εφαρμόσαμε στην ιστοσελίδα ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη και ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε την ιστοσελίδα live εδώ

  • 17/06/2020
laravel
php
linux
amazon s3
jquery
nginx